VÍDEO: Un home amenaça vigilants de FGC amb un matxet a Barcelona

En les imatges s'observa el sospitós amenaçant els guàrdies amb un matxet de grans dimensions

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per amenaçar amb un matxet els guàrdies de seguretat i els passatgers en una estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

 

Els fets es van produir, segons ha informat ‘El Principal’, el passat 21 de gener a l’estació de FGC de Rubí, al Vallès Occidental, cap a les 20:40 hores. En aquell moment, la Policia catalana va rebre un avís sobre un altercat a l’estació.

 

Allà, un noi de 23 anys va amenaçar amb un gran matxet a una parella d’agents de guàrdies de seguretat que treballaven a l’estació. Ho va fer des de l’altra banda dels torns d’accés al recinte, amb actitud violenta i ‘xulesca’.

 

Davant d’aquesta situació, els agents van avisar els Mossos i els agents van arribar a l’estació i van procedir a la detenció del sospitós, que ara s’enfronta a un delicte d’amenaces.

 

Els fets van ser enregistrats per diverses persones que eren a l’estació en aquell moment i que s’han viralitzat en els últims dies. En les imatges s’observa el sospitós amenaçant els vigilants fins que deixa caure el matxet a terra. Quan els treballadors s’apropen a ell per intentar frenar-lo, el noi torna a agafar el matxet i continua amb les amenaces.