Diumenge, 16 de juny de 2024
És notícia

El Vallès Occidental s’unifica i guanya força en l’estructura del PSC

Avatar photo
El líder del PSC, Salvador Illa, ha remarcat que “el PSC governa a molts ajuntaments, a molts consells comarcals i a moltes diputacions”

El Palau de Congressos de Catalunya, a la ciutat de Barcelona, ha acollit aquest cap de setmana el 15è congrés del PSC, on s’ha ratificat el lideratge de Salvador Illa com a primer secretari dels i les socialistes de Catalunya i s’ha proclamat també cap de llista per a les pròximes eleccions autonòmiques, que es duran a terme el 12 de maig.

En un congrés on s’ha aprovat l’esmena de fusió de la federació del Vallès Occidental Sud i el Vallès Occidental Oest en una sola federació, el primer secretari del PSC Vallès Occidental Sud, Paco Aranda ha indicat que “el nostre objectiu és servir a la ciutadania del Vallès Occidental el millor possible”, referint-se a la importància de la comarca dins el territori català.  “Hem sigut, som i serem lleials al projecte del partit. Hem sigut, som i serem lleials al poble de Catalunya”, ha continuat.

La primera secretària del PSC Vallès Occidental Oest, Eva Candela, ha afegit que aquest projecte “està al servei del partit, al servei de la ciutadania i, en definitiva, al servei de Catalunya”. “Sortirem d’aquest 15è Congrés del PSC sent una única federació, un únic cos i estrenyent fort per a les pròximes eleccions al Parlament”, ha remarcat.

Un congrés que ha servit per a encarar les eleccions autonòmiques

Tant el primer secretari del PSC Vallès Occidental Sud com la primera secretària del PSC Vallès Occidental Oest, han volgut destacar la importància que Catalunya tingui un candidat com Salvador Illa, perquè és “la veu honesta i integral de tota Catalunya” i “la veu de Catalunya a Espanya”. “En aquesta campanya estem convocats i convocades a tornar a creure en la Catalunya de tothom; en una Catalunya potent i de futur”, han assenyalat.

El líder del PSC, Salvador Illa, ha remarcat que “el PSC governa a molts ajuntaments, a molts consells comarcals i a moltes diputacions”. “El PSC forma part del govern d’Espanya i és present al parlament europeu i a la comissió europea”, ha continuat.

Així mateix, ha deixat clar a tota la militància que es compromet “a fer realitat un nou futur i a obrir una nova etapa d’esperança, a Catalunya”. “Em comprometo a millorar la vida de les tots els ciutadans i totes les ciutadanes de Catalunya, visquin on visquin, vinguin d’on vinguin, pensin el que pensin, parlin la llengua que parlin i sentin el que sentin”, ha conclòs.

Un Vallès Occidental present en la nova executiva del partit

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha presentat en aquest 15è congrés una nova Comissió Executiva que continua comptant amb el José Luis Jimeno com a secretari d’Organització.

La nova Comissió Executiva del PSC, que ha presentat el primer secretari, Salvador Illa, compta, de nou, amb el José Luis Jimeno, que continua com a secretari d’organització, així com altres personalitats del Vallès Occidental. Es tracta d’una executiva que aposta per una major representació territorial a la qual es coneixia fins a dia d’avui.

D’aquesta manera, l’executiva del PSC comptarà amb vuit persones del Vallès Occidental:

Marta Farrés (1981): La vicepresidenta primera de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de Sabadell repeteix a la Comissió Executiva Nacional, liderant l’Àrea d’Infraestructures, Mobilitat i Agenda Urbana.

Ana María Martínez (1972): La diputada delegada d’Habitatge de la Diputació de Barcelona, alcaldessa de Rubí i primera secretària del PSC Rubí, serà la secretària de Comerç a la Comissió Executiva Nacional.

Pol Gibert (1987): El diputat al Parlament de Catalunya i primer secretari del PSC Sabadell serà el secretari de Treball i Transició Justa a la Comissió Executiva Nacional.

Carlos Cordón (1984): El vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, alcalde de Cerdanyola del Vallès i primer secretari del PSC Cerdanyola del Vallès, serà el secretari de Mobilitat a la Comissió Executiva Nacional.

Eva Candela (1961): La diputada al Parlament de Catalunya i regidora del PSC a l’ajuntament de Terassa, serà la secretària d’Habitatge a la Comissió Executiva Nacional.

Elena Vila (1983): La senadora al Senat i portaveu del PSC a l’ajuntament de Sant Cugat, continuarà a la Comissió Executiva Nacional com a secretària d’esports.

Isabel Zarza (1946): La secretària de Gent Gran del PSC Terrassa entrarà a la Comissió Executiva Nacional com a secretària de Gent Gran.

Eva Menor (1972): La presidenta delegada de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de Badia del Vallès, formarà part de la Comissió Executiva Nacional com a secretària Nacional.

Així mateix, el Congrés també ha aprovat els següents càrrecs per als següents organismes:

Alfredo Vega (1957): El primer secretari del PSC Terrassa portarà a terme la Presidència de comptes del PSC.

Josep Martínez (1990): El primer secretari del PSC Badia del Vallès i 2n Tinent d’alcaldessa de l’Àrea d’Economia i Serveis Centrals i regidor de seguretat, convivencia, hisenda, serveis econòmics, recursos humans, serveis generals i jurídics de l’Ajuntament de Badia del Vallès continuarà com a secretari de la comissió de garanties del PSC.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior
Delictes LGBTI

BCN acull el Consell d’Europa per tractar els delictes d’odi LGTBI-fòbics

Notícia següent

PSC del Baix Llobregat amplia la seva representació

Notícies relacionades