Vacunació sense cita prèvia a L’Hospitalet

Aquest mes de setembre s’habiliten espais de vacunació sense cita prèvia en dies puntuals en diferents espais municipals i CAP

L’Hospitalet disposarà de cinc dispositius de vacunació nous sense cita prèvia durant el mes de setembre. El Departament de Salut de la Generalitat, en col·laboració amb l’Ajuntament de L’Hospitalet, engega una nova campanya informativa amb l’objectiu de facilitar la vacunació a la ciutadania al màxim possible i accelerar el ritme d’immunització de la població. Va adreçada als majors de 12 anys. 

D’aquesta manera, en determinats dies i franges horàries, hi haurà aquests punts de vacunació sense cita prèvia i, alhora, es continuarà administrant la vacuna al recinte de la Farga a les persones que han reservat hora a través del https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat. 

La campanya de vacunació sense cita prèvia s’adreça a tota la població que es trobi dins de les franges d’edat que han estat convocades fins ara. Hi poden anar persones majors de 12 anys que no hagin rebut cap dosi de la vacuna i que no hagin passat la Covid en els darrers 2 mesos. Els menors entre 12 i 16 anys han d’anar acompanyats del pare, mare o tutor legal, o bé d’un altre adult responsable que presenti l’autorització signada per part del pare mare o tutor legal. Aquesta autorització es pot descarregar al web Canal Salut, a través de https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19/convocatoria/ciutadania/2006-2009/ 

Punts i horaris de vacunació sense cita prèvia a L’Hospitalet durant aquest mes: 

Florida nord 

EAP (Equip d’Atenció Primària), al parc dels Ocellets. Vacunes Pfizer i Janssen. Horari: de 9.30 a 13.30 h i de 15.15 a 19.15 hores.  Dies: 9, 13, 14, 15 i 16 de setembre. 

Centre Municipal Ana Díaz Rico, plaça dels Blocs Florida, 15. Vacuna Moderna. Horari: de 10 a 20 hores. Dilluns, 13 de setembre. 

Florida i Pubilla Cases  

Mòdul sanitari a la plaça dels Ocellets. Vacunes Pfizer i Janssen. Horari: de 10 a 14 hores. Diumenge, 19 de setembre. 

Pubilla Cases 

EAP de la plaça de la Bòbila, s/n. Vacunes Pfizer i Janssen. Horari: d’11 a 19.30 hores. El dimecres i dijous tot el dia, i el divendres, d’11 a 14 hores. Dies 9, 10, 15, 16, 17, 22, 23, 29 i 30 de setembre. 

Santa Eulàlia sud 

EAP Amadeu Torner, 63. Vacuna Moderna. Horari: de 15 a 19.30 hores. Divendres, 10 setembre.