Va amb una navalla-targeta a un acte de la Guàrdia Civil a Barcelona

La Guàrdia Civil ha intervingut una arma blanca en un control d’accés. Es tracta d’una navalla-targeta de crèdit, prohibida pel Reglament d’Armes. Els agents li van retirar a un individu que pretenia accedir a la comandància de Barcelona, a Sant Andreu de la Barca, on aquests dies se celebra una subhasta de fusells, revòlvers i altres elements.

La intervenció va tenir lloc en el matí d’aquest dimarts. Els sistemes de seguretat van saltar quan l’individu tractava d’accedir al recinte on romanen exposades les armes de la subhasta. Quan els agents li van registrar, es van trobar amb la navalla que simulava ser una targeta de crèdit.

Es tracta d’una navalla que es pot doblegar fins a adquirir el format d’una targeta de crèdit, per la qual cosa s’oculta fàcilment i és fàcilment transportable. Segons la Guàrdia Civil, es tracta d’una arma prohibida, atès que incompleix la normativa vigent. Els agents li van retirar la navalla i van elevar una proposta de sanció per una presumpta infracció de la Llei de Seguretat Ciutadana.