Dilluns, 27 de maig de 2024
És notícia

Unes 100 patinadores es donen cita al Poliesportiu de Parets

Avatar photo
La instal·lació ha acollit aquest diumenge, 21 d’abril, l’Open Barcelona dels nivells formatius 5, 6 i 7 de patinatge artístic

El Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez va acollir aquest diumenge, 21 d’abril, l’Open Barcelona de nivells formatius de patinatge artístic, una prova que organitza la Federació Catalana de Patinatge i que és classificatòria per a les competicions de Catalunya d’aquestes categories. En van prendre part un total de 100 patinadors i patinadores dels nivells 5, 6 i 7 de formació. Hi havia representants de molts clubs de la demarcació, dels quals 9 eren membres del Club Patí Parets.

Les patinadores del CP Parets van aconseguir fins a 6 medalles. Es van assolir tres medalles d’or, per part de Raquel Sánchez (Nivell 7 grup C), Yúlia Ruiz (Nivell 6 grup D) i Clàudia Pérez (Nivell 5 grup D). Per altra banda, tres patinadores van obtenir el bronze; es tracta de Gala Hernández (Nivell 6 grup D), Alexia Pey (Nivell 5 grup C) i Mariona Cera (Nivell 5 grup D).

“Estem molt contents dels resultats de totes les patinadores, totes elles han demostrat una gran evolució respecte a les primeres proves de la temporada i estan situades dins les primeres posicions del rànquing català”, assenyala Mati Gamero, presidenta del Club Patí Parets. La pròxima competició que tenen aquestes patinadores és la semifinal del Trofeu Catalunya, que es disputarà diumenge, 12 de maig, a Olost (Lluçanès). En aquesta competició, les 10 millors patinadores de totes les semifinals es classificaran per a la final, que se celebrarà a Reus el 19 de maig.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Llibres, roses i cultura als carrers del Morell per Sant Jordi

Notícia següent

Tàrrega celebrarà la Festa Major amb una cinquantena d’activitats

Notícies relacionades