Unes 400 persones es concentren a Barcelona en suport a Hasel

Com en les concentracions dels últims dies, la d'aquest divendres s'ha iniciat en un ambient tranquil i reivindicatiu, amb actuacions musicals i proclames exigint la llibertat de Pablo Hasel i a favor de la llibertat d'expressió.

Una barricada al passeig de Canalejas de Girona amb la línia de Mossos d'Esquadra en primer terme. ACN

Unes 400 persones –la majoria joves– estan concentrades sobre les 19.30 hores d’aquest divendres a la plaça Universitat de Barcelona, en la quarta jornada de mobilitzacions contra la condemna del raper Pablo Hasel.

La mobilització s’ha iniciat davant d’un fort desplegament de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana de Barcelona –que ja realitzava identificacions mitja hora abans de la convocatòria, realitzada per Acabem la Partida i prevista per les 19.00–, a més de tancar les sortides de Metro que donen a la plaça.

Després de tres nits de disturbis al centre de la capital catalana, s’han anticipat de nou incidents en un canal de xarxes socials que aquest dijous ja va servir per convocar la concentració i intentar liderar els esdeveniments, encara que han demanat no atacar motos i cotxes de particulars ni pimes.

Des del mateix canal s’ha cridat a no enfrontar als veïns, que la passada nit s’han encarat als manifestants i els han retret la crema de contenidors.

Com en les concentracions dels últims dies, la d’aquest divendres s’ha iniciat en un ambient tranquil i reivindicatiu, amb actuacions musicals i proclames exigint la llibertat de Pablo Hasel i a favor de la llibertat d’expressió.