Unes 3.000 persones grans s’interconnecten durant els primers cinc anys del servei Vincles BCN

El servei compta amb 2.552 dones i 515 homes des dels 65 anys fins als 103 anys

07/08/2022 Foto de recurso de una persona mayor POLITICA CATALUÑA ESPAÑA EUROPA BARCELONA SOCIEDAD AJUNTAMENT DE BARCELONA

El servei Vincles BCN de l’Ajuntament de Barcelona ha aconseguit durant els seus cinc anys de vida uns 3.000 usuaris a l’app impulsada per l’àrea de Qualitat de Vida de l’Ajuntament, que permet als usuaris connectar-se amb la seva família i el seu cercle d’amistats, a banda d’altres persones de la comunitat.

Actualment, el servei compta amb 2.552 dones i 515 homes des dels 65 anys fins als 103 anys, amb una mitjana d’edat de 81 anys, ha informat el consistori en un comunicat aquest diumenge.

El regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament, Joan Ramon Riera, ha dit que és “una eina imprescindible per treballar contra la solitud no desitjada” de les persones grans.

I ha destacat la utilitat de l’app durant l’estat d’alarma per la pandèmia durant la qual se’n “va demostrar la capacitat cohesionadora, de dinamització i acompanyament”.

Riera també ha avançat que ja s’ha iniciat el nou projecte #bcn+65 “que pròximament serà una realitat, amb més servei, interacció i plena integració a Vincles BCN”.