Una xerrada i una exposició sobre el transport públic, actes centrals de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2023 a Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallés s’ha adherit un any més a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible que es fa fins el 22 de setembre

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Mollet del Vallès ha programat dues activitats encaminades a promoure una mobilitat més sostenible al municipi en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2023. Des d’aquest dimarts a la tarda es pot visitar al Centre Cívic de Can Borrell l’exposició “El Transport públic ens dona més“, amb un total de 20 plafons on es posen de manifest els valors i avantatges del transport públic col·lectiu. L’exposició, impulsada per l’Associació per a la Promoció del Transport Públic, és d’accés lliure i es pot visitar fins el 28 de setembre.

El mateix dia 28 i per cloure els actes emmarcats en la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2023 es farà la  xerrada “Mobilitat sostenible, una necessitat ambiental i econòmica”, sobre la contaminació atmosfèrica, vinculada al model actual de consum energètic i de mobilitat, i de com afecta a la nostra salut. La persona que farà la xerrada serà Daniel Pi, coordinador de l’oficina tècnica de l’Associació per a la Promoció del Transport Públic.

 

Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible

L’Ajuntament de Mollet del Vallés s’ha adherit un any més a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible que es fa fins el 22 de setembre. Enguany el tema escollit és l’eficiència energètica sota el lema “Combina i mou-te”, un plantejament que posa l’èmfasi en la intermodalitat dels transports.