Una mítica sala de Barcelona tanca les portes a l’abril

Creuen que limitar l'espai a la música fa “inviable” la continuïtat de la sala

La mítica sala BARTS tancarà les portes el proper diumenge, 17 d’abril. Així ho han anunciat els promotors i gestors del local, The Project, que lamenten la “dolorosa decisió”. Creuen que limitar l’espai a la música fa “inviable” la continuïtat de la sala. Una fractura, doncs, amb les bases del projecte de l’Ajuntament, que volen transformar la sala a la Casa de la Música.

La sala BARTS porta oberta una dècada, des del novembre del 2012 i des de llavors ha acollit nombroses propostes artístiques. Hi han passat més d’1.500.000 espectadors, no només de Barcelona.

Des del teatre fins a la música, a la sala BARTS s’han pogut gaudir dels millors espectacles del panorama espanyol. El petit príncep va estar a la cartellera vuit temporades, guanyant-se un lloc especial, i artistes internacionalment i també nacional han trepitjat l’escenari.

Segons Metròpoli, s’hi han representat més de 1.500 funcions i el nombre d’artistes musicals també arriba al miler. Des de Gloria Gaynor fins a Estopa, Rozalén o Love of Lesbian. Fa uns mesos, Bad Gyal, Rigoberta Bandini o Antonio Orozco es van donar cita per a la XIX Edició dels Premis ARC.