Una família amb tres menors és desnonada una hora abans del toc de queda

Tot i que un dels fills de la família estava en edat lactant, el desnonament es va acabar produïnt

Desnonament Ciutat Meridiana. Foto: @viquirepublica

Ciutat Meridiana va ser escenari la nit de dijous del desnonament d’una família, un dels quals era lactant segons informacions de Beteve. A l’immoble situat al carrer Rasos de Peguera número 93 es van reunir un grup de manifestants en favor de l’habitatge digne per defensar a la família i aturar desnonament.

Segons va informar la família, ni l’advocat d’ofici de la família, ni el jutge van notificar-los el desnonament. La dona de la família havia marxat al matí a treballar i quan va tornar a casa seva, va trobar-se que el pany havia estat canviat. Quan va intentar ocupar el pis de nou una alarma instal·lada per l’empresa d’habitatge va saltar, i això va fer que els Mossos es personessin a l’immoble.

Va ser aleshores quan va començar el desnonament i quan es van produir escenes de tensió entre manifestants i policia. Finalment, els serveis socials de l’Ajuntament van preguntar si la família tenia familiar que els poguessin acollir i en respondre negativament, les persones desnonades han acabat dormint en un alberg.