Una dona de 34 anys mata la seva xicota de 18 i s’entrega a la policia

Les primeres investigacions apunten que el crim s'hauria produït arrel d'una discussió entre ella i la víctima, segons detallen fonts policials.

La localitat de Motril, a Granada, ha despertat aquest matí “consternada” per la mort d’una noia de 18 anys a mans de la seva parella. Les dues convivien en un “cortijo” del Camó de la Pataura, on els agents van localitzar el cos de la jove amb “evidents signes de violència”.

La pressumpta homicida, de 34 anys, es va presentar voluntàriament a les dependències policials, tal com ha relatat a Europa Press l’alcaldessa d’aquest municipi, Luisa García Chamorro. Des d’aleshores l’agressora està detinguda i s’ha detectat decret de sumari per al cas. Les primeres investigacions apunten que el crim s’hauria produït arrel d’una discussió entre ella i la víctima, segons detallen fonts policials.

Segons ha notificat la Policia Nacional, el cos de la noia ha estat traslladat a l’Institut Anatòmic Forense per a que se li practiqui l’autòpsia, que determinarà les causes exactes de la seva mort.