Un nou pla d’ocupació a l’Hospitalet dona feina a 41 persones

El Pla té una durada de 12 mesos i està destinat a les persones majors de 45 anys i a les dones

Aquesta setmana s’ha posat en marxa un nou pla d’ocupació a L’Hospitalet amb 41 persones, que durant els pròxims 12 mesos desenvoluparan diferents tasques a l’Ajuntament de la ciutat. L’objectiu del pla, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb un milió d’euros, és millorar l’ocupabilitat de les persones treballadores, especialment de les que tenen més dificultats per accedir al mercat laboral. 

L’alcaldessa, Núria Marín, acompanyada de la regidora d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, Rocío Ramírez, ha donat aquest matí la benvinguda a l’Ajuntament als participants en aquest pla d’ocupació en un acte al Saló de Plens. 

La convocatòria d’aquest pla d’ocupació s’ha destinat a dos col·lectius en concret: el de persones amb més de 45 anys en situació d’atur (19 persones contractades: 10 homes i 9 dones), i el de les dones en atur (22 dones). 

Dilluns passat, van firmar el contracte de treball. Del total, 29 persones s’incorporen avui al seu lloc de feina després d’haver rebut formació durant aquesta setmana i faran tasques d’ordenances i d’auxiliars administratius. La resta, 12 persones, desenvoluparan tasques de peons de neteja i d’oficis i continuaran la seva formació fins al 18 de març. 

Aquest pla de formació forma part de les actuacions que l’Ajuntament du a terme per donar noves oportunitats a la ciutadania en situació d’atur per millorar la seva capacitació professional i personal i reforçar les àrees de gestió municipals.