Un jove mostra el penis a menors a Catalunya

Els fets han passat als Jardins de Ca Sentmenat, en una zona envoltada de col·legis

Un jove de 23 anys està sent investigat pels Mossos d’Esquadra després d’haver mostrat els seus genitals suposadament a menors d’edat als Jardins de Ca Sentmenat, en el barri de Sarrià.

Així ho ha confirmat Metròpoli. Els fets haurien succeït la setmana passada, segons la denúncia d’una víctima, en aquest parc del vessant de la serra de Collserola, que està envoltat precisament de diversos col·legis com l’Institut Escola Costa i Llobera, l’Escola Tàber o el Sagrat Cor de Sarrià.

El presumpte exhibicionista, que no té antecedents, ja ha estat identificat i localitzat. L’atestat s’ha traspassat ja a la seu judicial i se l’ha citat per a prendre-li declaració.

NOU MESOS DE L’ASSETJADOR DE LA FONT D’EN FARGUES

L’alarma en Sarrià salta només nou mesos després d’un altre cas d’assetjament a menors que va posar en alerta al barri de la Font d’en Fargues, en Horta-Guinardó. Va ocórrer entre finals d’abril i principis de maig de 2021, quan almenys cinc nenes d’entre 12 i 14 anys van denunciar a un noi de 21 anys què l’acusaven d’abordar-les pel carrer, arraconar-les i realitzar-los tocaments en els pits.