Un home roba 4 cotxes a Sant Cugat

Un home de 41 anys va ser detingut dimarts com a presumpte autor de quatre robatoris a interior de vehicle a Sant Cugat del Vallès. Cap a dos quarts de set de la tarda, agents de paisà van ser avisats d’un robatori d’aquest tipus a la zona de l’Hospital General. Quan els agents hi van arribar van detectar fins a quatre vehicles forçats.

Uns testimonis van descriure el lladre i un parell de patrulles el van començar a buscar. Poc després van localitzar un home que coincidia amb la descripció caminant pel camí de can Ametller, pròxim al lloc dels incidents. Duia dues bosses, una amb una capsa de sabates noves, roba de feina i llibres d’anglès, i l’altra amb roba de dona i un tiquet de pàrquing amb la matrícula d’un dels cotxes violentats.

La policia també explica que la jaqueta que duia posada l’individu presentava estrips i tenia restes de vidres trencats. Per tots aquests indicis l’home va ser detingut com a presumpte autor dels quatre robatoris als cotxes.

Els agents van contactar amb les víctimes dels vehicles forçats, que els van confirmar que la roba que duia el detingut a sobre era la que hi havia dins dels vehicles.

L’individu va ser posat a disposició judicial l’endemà. El jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs.