Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

Un curtmetratge mostra el dia a dia dels joves de l’Hospitalet de Llobregat durant la pandèmia

Avatar photo

La filmació recull com els ha afectat aquesta situació en els àmbits personal, familiar i educatiu

Imatge d’arxiu d’una dona llegint

Avui s’estrena el curtmetratge documental Me dormí en marzo y me desperté en septiembre de la Regidoria de Joventut, que reflecteix com  la pandèmia ha afectat la gent jove de la ciutat.   

La realització ha estat a càrrec de la productora Cara A Films, que a l’inici de 2020 va començar a fer un seguiment de nois i noies vinculats al projecte municipal de participació juvenil EntreJoves. Els protagonistes tenen de 16 a 18 anys i viuen en diferents barris de la ciutat.

El rodatge recull l’activitat habitual del projecte al gener i febrer de l’any passat, amb trobades, tallers i formacions a les quals van participar els joves, i com van viure el confinament, a partir del març. A partir d’aquí reflecteix els efectes que les mesures per frenar la pandèmia han tingut en les seves vides i en el projecte EntreJoves. Aquests joves expliquen com ha estat el seu dia a dia durant aquest temps en els àmbits personal, familiar i educatiu. També hi apareixen alguns dels seus familiars i amics.   

Amb aquest documental la Regidoria de Joventut vol donar la veu a la gent jove de la ciutat i continuar oferint espais de participació i expressió.  

El documental s’estrenarà dimarts, 29 de juny, a les 20 hores, als Cines Filmax del Centre Comercial Gran Via 2. Per assistir cal reservar a través del correu [email protected]. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Gallardo i Jover exposen el nou format simplificat per presentar els tràmits del dipòsit de comptes i tributació

Notícia següent

S’aprova la reestructuració del govern solsoní sense el suport de l’oposició

Notícies relacionades