Troben una bossa de pinso barrejat amb claus per causar danys en animals

La fotografia es va publicar a través de xarxes socials, on la majoria d'usuaris va condemnar el succés

Foto: Cristina Linares Molinas

La troballa va ser efectuada al carrer Historiador Maians, a la cantonada amb el carrer Llagostera, al barri de Camp de l’Arpa, i posteriorment el cas va ser denunciat a través de xarxes socials. Automàticament centenars de persones van reaccionar a la publicació amb indignació. Segons denunciava una usuària anomenada Cristina, la bossa que va fotografiar el passat 16 de desembre contenia pinso per animals amb claus dins.

Contràriament al que semblaria, no tots els usuaris van reaccionar amb crítiques a qui va posar la bossa destinada a causar importants danys en animals. Algunes persones van al·legar que a aquell espai on es va trobar el pinso amb claus, les mascotes hi acostumaven a fer les seves necessitats. Tanmateix, altres persones van instar a la usuària a denunciar la troballa a la policia.

Les agressions a animals no són una qüestió nova a Barcelona. Freqüentment es pot veure com el menjar que es destina a coloms porta mata-rates, per exemple, o casos similars a l’ocorregut a Camp de l’Arpa. Així mateix, aquest tipus de delictes, segons informa l’associació animalista PACMA pot arribar a suposar “una pena de 6 a 18 mesos de presó i inhabilitació de dos a quatre anys de per a l’exercici de professió, ofici o comerç que tingui relació amb els animals i la tinença d’animals”.