Macabra troballa a Esparreguera: mor de forma violenta

    Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el jutjat té oberta una causa arran de l'aparició d'una persona morta

    Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimarts un home de 36 anys presumptament implicat en la mort violenta d’un altre de 59 a Esparreguera (Baix Llobregat). Els fets han tingut lloc cap a les onze del matí, quan el cos policial ha rebut un avís per adreçar-se a un domicili del municipi. Un cop allà, els agents que s’hi han desplaçat han trobat el cos sense vida de l’home. Del resultat de les primeres gestions al lloc dels fets, els investigadors han determinat que es tractava d’una mort violenta, i han detingut un home que presumptament hi està relacionat.

    El jutjat d’instrucció 3 de Martorell, en funcions de guàrdia, ha dut a terme l’aixecament del cadàver. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el jutjat té oberta una causa arran de l’aparició d’una persona morta, presumptament de forma violenta, en un domicili particular a Esparreguera.

    La comitiva judicial, formada per la jutgessa, la lletrada de l’administració de justícia, fiscal i metge forense, s’han desplaçat aquest migdia a l’habitatge per dur a terme l’aixecament de cadàver.