Troben al Brasil un cos que podria ser del jove barceloní que va desaparèixer

  Aquesta setmana es va trobar la seva motxilla amb unes notes manuscrites en les quals explicava que havia patit un accident

  Les autoritats de l’estat brasiler de Bahia han trobat un cos que podria ser d’Hugo Ferrara, el jove barceloní de 27 anys que va desaparèixer al Brasil el desembre del 2015. El cadàver va ser trobat aquest dijous al Parc Natural Chapada Diamantina, després que, aquesta setmana, un guia turístic trobés una motxilla de Ferrara amb unes notes manuscrites en les quals explicava que havia patit un accident, cosa que va reactivar la recerca del jove desaparegut. La bossa contenia unes notes escrites el 25 de desembre del 2015 en què el jove explicava que havia poc després de perdre el contacte amb ell.
  Els ossos trobats per les autoritats de l’estat brasiler de Bahia seran analitzats per la policia d’Irece, que haurà de determinar a través de proves d’ADN si el cos pertany o no a Hugo Ferrara.

  Hugo Ferrara tenia previst fer una ruta pel Parc Nacional de la Chapada Diamantina i reunir-se després amb un amic a la localitat de Lençois, però no hi va arribar. La família va descobrir, en les indagacions que ella mateixa va haver de tirar endavant, un registre d’entrada al Parc de la Chapada Diamantina a Vale do Capao, amb el nom, la procedència i la ruta que tenia previst fer Hugo.

  La família ha organitzat batudes per intentar trobar Hugo durant aquest temps. En una d’elles, un equip caní que va venir de Sao Paulo, i que va avisar la mateixa Paola, va identificar un pal amb l’olor del jove. Els gossos també es van aturar davant una zona ombrívola, on Hugo es podria haver assegut a descansar una estona, i en una altra cerca, van trobar un tros de visera.

  La família ha lamentat públicament en diverses ocasions haver-se sentit molt poc recolzada per part d’institucions i autoritats en la recerca d’Hugo, que tenia 27 anys quan va desaparèixer.