Diumenge, 14 d'abril de 2024
És notícia

Tres detinguts a l’Aeroport del Prat per enviar droga a diversos països

Avatar photo

La Policia Nacional ha detingut tres homes d’entre 23 i 24 anys i nacionalitat turcoalemanya que es dedicaven a enviar substàncies estupefaents mitjançant empreses de transport i paqueteria. Camuflaven la droga dins de paquets voluminosos amb l’esperança d’evadir els controls i fer arribar les substàncies a països com Alemanya, Polònia i Lituània. D’aquesta manera aconseguien quadruplicar el preu de venda dels productes.

Després d’una extensa investigació, agents del cos van interceptar els tres homes quan intentaven fugir a través de l’aeroport del Prat. La Policia Nacional ha comissat i retirat del mercat il·lícit 46 quilograms de marihuana.

La investigació es va iniciar el mes de novembre a Alacant, quan es va detectar un grup de ciutadans turcoalemanys que intentaven enviar paquets que contenien marihuana al seu interior a través d’empreses de transport i paqueteria.

El Grup d’Estupefaents de la Brigada Provincial de Policia Judicial de la Policia Nacional d’Alacant es va fer càrrec del cas. Ràpidament es van iniciar les primeres diligències intervenint la substància i demanant les dades d’un dels autors. També es van recuperar imatges dels tres sospitosos i d’un vehicle d’alta gamma que havien llogat per cometre els fets.

La Policia Nacional descobrir que els homes estaven utilitzats aquest modus operandi des d’octubre, fent enviaments també des d’altres de les oficines de transport d’una localitat de Madrid. Amb aquesta nova informació, els agents van poder arribar a intervenir més paquets que contenien més marihuana al seu interior.

Amb tota la informació que s’havia adquirit, es va establir un dispositiu de recerca i detenció i es va localitzar i detenir els sospitosos a l’aeroport del Prat quan intentaven agafar un avió per anar a Alemanya.

La Policia Nacional ha retirat del mercat il·lícit aproximadament 46 quilograms de marihuana, repartits en sis paquets que es van intervenir de les empreses de transport. Segons fonts policials, si aquesta substància s’hagués posat en circulació al mercat il·legal, podria haver arribat a tenir un preu de venda de més de 90.000 euros.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Vilanova demana a la Generalitat un finançament per al programa TIMOL

Notícia següent

Mor atropellat el ciclista Alejandro Carnicero

Notícies relacionades