Tracta de robar un rellotge i és reduït per la ciutadania a Barcelona

Va tractar d'emportar-se un rellotge d'alta gamma i vianants i familiars van reduir-lo

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La Policia Nacional ha detingut dos homes per dos robatoris amb violència i intimidació a quatre turistes alemanys, als quals van robar dos rellotges d’alta gamma valorats en més de 80.000 euros al centre de Barcelona. Els fets van passar justament al costat de la prefectura de policia, al número 5 del carrer Sant Pere Més Baix. El passat 2 de juny, un turista va adreçar-se als policies de la prefectura explicant que diversos membres de la seva família havien patit un robatori en sortir del seu hotel per part de diverses persones i que havien retingut a dos dels autors.

Segons va explicar, quan sortien de l’hotel, van ser abordats per l’esquena per diversos homes i d’ells li va robar el rellotge que portava amb una forta estrebada, trencant la corretja. També el van colpejar a la cara reiteradament amb violència. El lladre va ser interceptat pels veïns i per familiars de la víctima, que es van llençar a sobre d’ell per reduir-lo.

Els policies que feien tasques de seguretat van adreçar-se al lloc i van veure un home a terra retingut per tres persones que intentava deslliurar-se amb gran violència. Els agents van separar-los. El lladre estava molt alterat, cridant i amb una actitud molt violenta cap als policies. Tres familiars el van identificar i va ser detingut. El rellotge va ser recuperat.

Quan els agents s’anaven a emportar el detingut a la prefectura, que està justament al número 43 de Via Laietana, van ser informats per uns vianants que hi havia una altra persona que també podria estar relacionada amb el robatori. Els policies van identificar el segon individu, que va ser reconegut per diversos testimonis com a autor del robatori d’un altre rellotge que portava una altra de les víctimes. Va ser detingut també i es va recuperar també aquest segon rellotge. Les víctimes van ser ateses pels serveis mèdics.