La torxa dels Jocs Special Olympics 2023 recorrerà Badalona

Avatar photo

El recorregut començarà al passeig Marítim, a l’altura del carrer Mar Tirrena, a les 18.30 hores, i finalitzarà a la plaça de la Vila

Badalona acollirà aquest dijous 23 de març el pas de la torxa dels Jocs Special Olympics 2023. El recorregut de la flama començarà a les 18.30 hores, al passeig Marítim, a l’altura del carrer Mar Tirrena. L’acompanyament de la torxa fins a arribar a la plaça de la Vila el faran esportistes que participaran en els Jocs Special Olympics, els quals tindran al seu costat fent els relleus a esportistes de diverses entitats de la ciutat: Club Natació Badalona, Beach Tennis Club Badalona, Club de Rem Badalona, Club Nàutic Bétulo, Rugby Club Badalona, Futsal Iris Badalona, Club Joventut Badalona, Dracs Badalona i Club de Futbol Badalona. 

A la plaça de la Vila, cap a les 19 hores, aproximadament, es durà a terme l’acte simbòlic d’encesa del peveter i les autoritats faran els parlaments. També hi serà present Nuc, la mascota d’aquesta edició i hi haurà una actuació musical.  

La quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González, ha indicat: “Amb aquest acte Badalona vol donar suport als jocs i mostrar el seu compromís amb l’esport i els seus valors”. La regidora ha recordat que Badalona va acollir aquest esdeveniment l’any 2004 i ha afirmat: “Cada nova edició dels Jocs Special Olympics ens demostren que les persones amb discapacitat intel·lectual que hi participen i les famílies que els acompanyen són un exemple de superació i de perseverança en l’objectiu de promoure la igualtat i la inclusió”.  

Granollers és la seu enguany dels Jocs Special Olympics que se celebraran del 30 de març al 2 d’abril. Es tracta d’un dels esdeveniments esportius d’àmbit internacional més importants per als esportistes amb discapacitat intel·lectual. Aquests jocs se celebren un cop cada quatre anys. 

Podeu consultar el recorregut que farà la torxa dels Jocs Special Olympics a Badalona en aquest enllaç: https://bit.ly/3ZVIWy5 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La diada esportiva universitària de Manresa s’estrena amb un ple

Notícia següent

Salou obre sol·licituds: Borsa de treball de Tècnics Auxiliars de tecnologies de la informació

Notícies relacionades