Tornen a desallotjar l’edifici amb pisos socials de Sabadell per risc d’electrocució

Dilluns passat ja es va desallotjar tot el veïnat, i després d'examinar els pisos van detectar una anomalia en un escalfador d'aigua i diverses instal·lacions manipulades

Els veïns de l’edifici destinat a habitatge social al passeig del Comerç número 49 de Sabadell (Barcelona) van ser desallotjats un altre cop diumenge a la nit per risc elèctric, com ja va passar la setmana passada.

Segons ha informat l’Ajuntament de Sabadell en un comunicat aquest dilluns, un total de 45 persones de 15 famílies han estat reallotjades per l’administració local després d’abandonar l’edifici, que pertany a l’empresa municipal Vimusa.

El consistori ha optat per aquesta mesura per “prevenció i seguretat”, després que diversos veïns van avisar que havien patit enrampades i de no trobar-ne l’origen quan van analitzar tots els pisos.

Tècnics de Vimusa i una empresa homologada examinaran, a partir d’aquest dilluns, tots els habitatges amb l’objectiu d’identificar l’avaria que podria haver provocat aquestes enrampades entre els inquilins.

Es tracta del mateix bloc d’on se’n van haver d’anar 57 persones dilluns passat a la nit després de detectar un risc elèctric, però se’n va trobar l’origen –un escalfador en mal estat– i es va reparar en 48 hores, i el gruix dels afectats va poder tornar a casa.

Tan sols dues famílies no van poder tornar a casa, ja que els tècnics van trobar “altres deficiències” a la instal·lació i s’havien de fer unes intervencions més exhaustives.