Torna L’H fa teatre, la mostra de les companyies amateurs

Del 3 al 17 de juny, nou companyies de la ciutat pujaran a l’escenari per donar a conèixer la seva feina, tant adaptacions com creacions pròpies

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Teatre Joventut i el Centre Cultural Bellvitge-Gornal de l’Hospitalet de Llobregat acullen la mostra de teatre aficionat L’H fa teatre. Del 3 al 17 de juny, nou companyies de la ciutat pujaran a l’escenari per donar a conèixer la seva feina, tant adaptacions com creacions pròpies.

 

La mostra s’obrirà dissabte, 3 de juny, a les 17 hores, al Teatre Joventut, amb “Quiero algo más”, una proposta de la companyia Somnis que ens farà viatjar fins a un passat distòpic per reviure alguns dels estils musicals que van marcar el segle XX. Més tard, a les 20 hores, a la sala B del teatre, la companyia Gornal Teatre ens presentarà Vodevil, un joc que mostra el teatre dins el teatre.

 

Les propostes teatrals continuaran els dies 4, 9, 10, 11 i 17 de juny amb humor, drama i obres clàssiques, com l’adaptació del text d’Enrique Jardiel Poncela “Un marido de ida y vuelta”, estrenada l’any 1939, o la comèdia de terror “El regreso de Frankenstein, basada en la idea original de la pel·lícula El jovencito Frankenstein (1974)”.

 

El preu de les entrades és de 5 i 6 euros, i algunes representacions són gratuïtes. Més informació a www.teatrejoventut.cat.