fbpx

Torna l’Atelier Comunitari per les festes de nadal a Cardedeu

Avatar photo

Coincidint amb les festes de Nadal, l’Ajuntament de Cardedeu torna a oferir l’Atelier Comunitari, un espai de joc simbòlic, de manipulació i artístic adreçat a infants de 0 a 6 anys, que es farà a l’edifici municipal Can Serra.

Com a novetat, i atenent a les demandes de les famílies que hi van participar l’any passat, hi haurà dos espais diferenciats amb propostes en funció de l’edat: un de 0 a 3 anys i un altre de 3 a 6 anys. Els dos espais estaran dinamitzats per dues educadores, que acompanyaran els infants. 

L’Atelier estarà obert els dies 27, 28 i 29 de desembre, i els dies 2,3 i 4 de gener, en horari de 10 a 12 h i de 16 a 18 h. Té una durada d’una hora i cada família es podrà inscriure en una de les següents franges horàries: de 10 a 11 h, d’11 a 12 h, de 16 a 17 h o de 17 a 18 h. Per participar-hi, caldrà apuntar-se prèviament a través d’aquest formulari. Les inscripcions estaran obertes fins al 21 de desembre.

L’Atelier Comunitari neix de l’Atelier-M, un projecte en col·laboració amb l’Institut Pla Marcell i el CFGS de Tècnic d’Educació Infantil en el qual, des de fa uns anys, es crea un espai de joc per als infants de les diferents escoles de Cardedeu.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Consell dels Infants de Mollet treballarà per contribuir en la lluita contra la crisi climàtica

Notícia següent

Torna el Quinto Intergeneracional de Nadal a la Massana

Notícies relacionades