Torna la música en viu a les sales de L’Hospitalet

Del 9 al 30 de desembre es farà el cicle de concerts en viu Sala L’H, impulsat per l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya i l’Ajuntament

Imatge recurs d'una actuació musical al carrer. Foto CEDIDA

L’Associació de Sales de Concerts de Catalunya i l’Ajuntament de L’Hospitalet presenten el cicle de concerts Sala L’H, que es farà del 9 al 30 de desembre a les sales de música en directe de la ciutat: la Salamandra, l’Espai Zowie, El Pumarejo, L’Oncle Jack i The Void. L’aforament i les condicions dels concerts estaran adaptades i limitades al que marquen les administracions. 

 

La pandèmia ha deixat en una situació crítica les sales de música en viu després de nou mesos de tancament. La programació de concerts neix de la necessitat de plantejar una proposta de circuit musical a aquestes sales de la ciutat. Amb la col·laboració de l’Ajuntament es presenta un projecte que permet a les sales tornar a programar música en viu i a la ciutadania tornar a gaudir d’aquesta experiència. 

 

Bandes com Muchachito, Núria Graham, Joan Garriga & Madjid Fahem, Queralt Lahoz, Dani Flaco, Guiu Cortés, Niño de Elche, Fernando Alfaro o Nara is Neus, entre d’altres, seran els artistes que sonaran a la ciutat al llarg del cicle. 

 

Les sales de concerts són equipaments culturals molt importants en el teixit cultural de la música, una peça clau per al creixement dels artistes i per al desenvolupament de les seves carreres. Són també espais de molta fragilitat i que arribats a aquest moment pateixen per la seva supervivència. 

 

L’Hospitalet té un teixit de sales amb una dilatada trajectòria que han funcionat activament convertint-se no solament en referent de programació, sinó també en fil conductor que ha donat impuls al projecte del Districte Cultural, una fortalesa de la ciutat des de l’àmbit privat, que ha enriquit L’Hospitalet amb una voluntat de servei públic. 

 

Per tot això, neix el projecte Sala L’H, un cicle de concerts amb aforament reduït, que es farà a les diferents sales de concerts de la ciutat. 

 

Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden adquirir a través del web www.codetickets.com. Més informació al web a web www.salalh.cat .