Torna la desfilada de moda a Molins de Rei

Amb l’objectiu de potenciar el comerç al municipi, Molins Comerç oferirà una nova edició de la desfilada de moda el proper 1 d’abril

Després de més de dos anys, els molinencs i les molinenques podran tornar a gaudir de la desfilada de moda #08750 tal com es va fer l’any 2019. La cita serà el proper divendres 1 d’abril, a partir de les 20 h, a la plaça del Palau.

L’objectiu de la #08750, organitzada des de Molins Comerç, s’emmarca dins les actuacions i activitats destinades a potenciar i posar en valor la marca “Molins de Rei Centre de Comerç”, tot projectant una imatge de qualitat i de prestigi del comerç de la vila. A més, amb aquest esdeveniment es volen recuperar les exitoses desfilades de moda que s’havien celebrat al municipi.

En l’edició d’enguany hi participaran 13 botigues, cosa que representa el doble de comerços que la darrera l’edició, la de l’any 2019, i són: Klins, Calzados Vallés, Coco Liam, Trama Moda, Bugui’s Kids, Calçats Munné 1941, Sassy, Verd Poma, Calzedonia, Danna Moda Íntima, MC Home i Dona, Escala Sabates i Corset.

Amb aquesta 2a edició de la desfilada #08750, es mostraran les modes i les tendències que es portaran aquesta temporada de primavera-estiu, sempre amb el compliment i respecte de totes les mesures de seguretat vigents en el moment de la celebració de l’acte.

Tal com ha explicat l’alcalde, Xavi Paz, “tots i totes desitjàvem recuperar la normalitat, l’activitat social. I després de la primera desfilada, que va ser tot un èxit, és una bona notícia, tot i els temps que vivim, poder anunciar una nova edició de la desfilada de moda #08750”.

Des de l’Organització s’espera que aquesta nova edició de la #08750 torni a ser un èxit, tal com ho va ser la primera, segons ha explicat Mireia Sellarès, presidenta de Molins Comerç. El format de la desfilada serà el mateix: s’aprofitarà l’estructura de la plaça del Palau en forma de passarel·la per fer la desfilada i s’instal·larà la mateixa infraestructura.