Diumenge, 26 de maig de 2024
És notícia

Torna el Fes-te l’Estiu de Granollers amb propostes per a infants i joves

Avatar photo
Ja es poden consultar les activitats dels diferents casals que s’ofereixen a la ciutat del 25 de juny al 26 de juliol

Com cada any, arriba el Fes-te l’Estiu, amb un munt d’activitats de lleure educatiu per a infants i joves de 3 a 16 anys que es podran gaudir de l’1 al 26 de juliol en els diferents casals que s’ofereixen a la ciutat, amb possibilitat d’ampliar amb la setmana complementària del 25 al 28 de juny. El procés d’inscripció finalment serà del 2 al 8 de maig a través d’un formulari que es podrà trobar a la web www.granollers.cat/estiu2024.

Les nenes i nens d’I3 a 6è podran optar a una oferta variada de casals d’estiu a diverses escoles de la ciutat i a les estades musicals que es faran a l’escola Ponent. També s’oferiran activitats esportives recreatives per a alumnat des de 1r de primària fins a 2n d’ESO, i els joves de 1r a 4t d’ESO podran triar entre les diferents propostes dels Itineraris d’estiu del Gra, segons les seves motivacions.

Casals a les escoles

Els casals d’estiu es faran a les escoles Lledoner, Ferrer i Guàrdia i Mestres Montaña. L’horari serà de 9 a 13 h, s’oferirà servei d’acollida a partir de les 8 h, servei de menjador i tarda fins a les 17 h. Es podrà fer la inscripció per una quinzena o bé les quatre setmanes de juliol, i com a setmana complementària del 25 al 28 de juny a les tres escoles.

Estades musicals

El casal musical es farà a l’escola Ponent. Es podrà sol·licitar l’opció de quatre setmanes o per quinzenes, de l’1 al 26 de juliol, en horari de 9 a 13 h, sense opció de menjador ni acollida de matí o tarda.

Activitats esportives i recreatives

Els nens i nenes fins a 14 anys podran participar de les activitats esportives i recreatives que s’oferiran al pavelló municipal El Tub i a les pistes d’Atletisme. Es podrà fer la inscripció per una quinzena o bé les quatre setmanes de juliol, i com a setmana complementària del 25 de juny al 28 de juny. L’horari és de 9 a 13 h, amb servei d’acollida des de les 8 h i servei de menjador de 13 a 15 h.

Itineraris d’estiu del Gra

Els joves fins a 16 anys podran optar als Itineraris d’estiu del Gra, de l’1 al 26 de juliol, amb propostes tan variades com interpretació i cant, expressió teatral, dansa contemporània, danses urbanes, cuina creativa, còmics i il·lustració, pintura i tallers creatius i de costura. Les activitats es faran de dilluns a dijous, de 9 a 13 h, en diferents espais de la ciutat, i els divendres s’anirà a la piscina.

Terminis i procés de preinscripcions

El programa amb tota l’oferta d’activitats, així com la informació del procés d’inscripció i matrícula es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament www.granollers.cat/estiu2024.

El procés de preinscripcions serà únic per a tots els casals i, en cas que hi hagi més demanda que places, es farà un sorteig. Enguany torna a oferir-se una segona possibilitat d’inscripció a les persones que hagin quedat sense plaça, i matrícula oberta a les places vacants. Com a novetat, la inscripció als serveis d’acollida i menjador es farà després del procés de matrícula.

  • Preinscripció: del 2 al 8 de maig
  • Sorteig: 9 de maig, a les 13 h
  • Matriculació: del 14 al 20 de maig
  • Repesca: del 14 al 20 de maig
  • Matrícula oberta: del 27 de maig a partir de les 12 h i fins al 29 de maig
  • Inscripció als serveis opcionals: del 27 de maig al 5 de juny

SERVEI D’ACOMPANYAMENT I ORIENTACIÓ:

Si tens dubtes en la tramitació pots demanar cita prèvia al servei d’assessorament digital de les Biblioteques de Granollers.

Biblioteca Can Pedrals
Carrer Antoni Espí i Grau, 2
93 879 30 91

Matí: de dimarts a divendres, de 9.30 a 14 h
Tarda: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20 h
Dissabte: de 9.30 a 14 h

Biblioteca Roca Umbert
Carrer d’Enric Prat de la Riba, 77
93 860 44 50

Matí: dimecres i divendres, de 10 a 14 h
Tarda. De dilluns a divendres, de 15 a 20 h
Dissabte: de 15.30 a 20 h

I també al servei d’orientació presencial al Servei d’Educació els dies 6, 7 i 8 de maig de 2024, de 16 a 18 h

C. Jaume Camp i Lloreda 1
Edifici Can Puntes
08401 Granollers

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Nou impuls al Premi Principat d’Andorra d’Investigació Històrica

Notícia següent

40 padelers del Golf Costa Daurada gaudeixen de totes les novetats de Black Crown

Notícies relacionades