Territori Dansa arriba a l’Hospitalet el 3 d’octubre

En tres escenaris diferents de la ciutat: la plaça del Poliesportiu del Centre, els jardins de Can Sumarro i el pati del Museu de L’Hospitalet

Companyies professionals i escoles de dansa de la ciutat ocuparan diferents escenaris per dedicar una jornada a la dansa. La plaça del Poliesportiu del Centre, els jardins de Can Sumarro i el pati del Museu de L’Hospitalet oferiran dissabte una programació continuada amb espectacles que mostren diferents visions de la dansa. 

 

El 3 d’octubre, a partir de les 11.30 hores, podrem veure Les Fauves, a càrrec dels artistes de Ca la Vidala; Flashmob, de l’ACA Marismas del Guadalquivir; l’espectacle Halab, de la companyia Sol Picó; Avec le temps, de Claire Ducreux & Toni Mira; Càvea, de Marina Miguel i Kernel Dance Theatre, i una representació de Danses africanes, amb Alafia Afro Club.

 

A les 17 hores es reprendrà amb l’exhibició Dansa per a tothom de l’Escola de dansa 4 hores; Maricarmen Reviewed, amb Laura Mestres i artistes de Ca la Vidala; Càvea, de Marina Miguel i Kernel Dance Theatre; Aye-Nha, amb la companyia Aina Lanas; A Risas, amb The Jokerz Company, i Finale, amb Del Revés, danza vertical.

 

Territori Dansa posava punt i final a la Quinzena de la Dansa, suspesa a causa de l’emergència sanitària de la Covid-19. La jornada complirà els protocols de seguretat de distanciament físic i ús de mascareta obligatòria.

    • Jardins de Can Sumarro:

     11.30 h Les Fauves, Ca La Vidala  

     12.45 h Avec le temps, Claire Ducreux & Toni Mira  

     13.30 h Danses Africanes, Alafia Afro Club  

     17 h Dansa per a tothom, Escola de dansa 4 hores  

     17.45 h Aye-Nah, Companyia Aina Lanas  

     18.30 h A risas, The Jorkerz Company 

      

   • Plaça del Poliesportiu Municipal del Centre: 
     

    12 h Flashmob, Aca Marismas del Guadalquivir 

    12.15 h Halab, Companyia Sol Picó 19 h Finale, Cia. Del Revés, dansa vertical