Tres ferits per arma blanca en una baralla en un domicili a Terrassa

Una altra persona ha resultat ferida al cap

Quatre persones van quedar ferides dissabte de matinada en una baralla en un domicili de Terrassa (Vallès Occidental): Segons informa aquest dilluns la Policia Municipal, es van rebre diverses trucades pels volts de les 00.05 h alertant de la situació en un domicili al carrer Mare de Déu de les Angustias, al barri de Ca n’Anglada, on s’hi van desplaçar diverses unitats del cos i hi van trobar un ferit per arma blanca.

En trobar-lo, van activar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), i van trobar dos ferits més, un també per arma blanca i el causant de les ferides, que presentava una ferida incisa-contusa de gravetat al cap. Tot apunta que l’agressor s’havia barallat amb una quarta persona, que després de ser atacat havia marxat a casa.

Els dos ferits identificats havien accedit amb violència a casa de l’agressor, acompanyats d’una tercera persona que va fugir pels terrats provocant danys a altres propietats. Allà s’havien barallat amb l’agressor i havien rebut diverses ferides per arma blanca.

Concretament, els agents van decomissar dos ganivets, un ganivet i un tornavís amb restes de sang, que s’haurien utilitzat per a dur a terme les agressions. Més tard, agents dels Mossos d’Esquadra van informar que havien trobat una quarta persona ferida a la baralla inicial, amb dues incisions d’arma blanca al gluti.

Finalment, tots els agredits van ser traslladats a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, on van haver de ser intervinguts per les ferides rebudes.