Terrassa serà una de les seus de les activitats de la Mobile Week

La ciutat acollirà una trentena d’activitats vinculades a la celebració del Mobile World Congress a Barcelona durant els dies 8,9 i 10 de juliol

Terrassa és una de les 18 ciutats catalanes que participaran a la Mobile Week Catalunya 2021. La ciutat acollirà diferents actes els dies 8, 9 i 10 de juliol, amb un programa de conferències i activitats que gira a l’entorn de tres grans temàtiques: la protecció de la nostra privacitat a Internet, les habilitats professionals digitals amb més demanda al mercat laboral i el paper de la tecnologia durant les crisis. 

Des dels Serveis d’Innovació i d’Universitats s’estan organitzant prop de 30 activitats en col·laboració amb les escoles del Campus universitari de Terrassa, els agents econòmics i el teixit productiu de territori. Les sessions es duran a terme en format híbrid, presencial i virtual, amb l’objectiu de transferir l’esperit i el coneixement del Mobile World Congres a la ciutadania i projectar la ciutat de Terrassa, les seves empreses i la transferència de coneixement a l’exterior. 

Per al regidor d’Economia Social i Innovació i Universitats, Pep Forn, la Mobile Week arriba a Terrassa «amb l’objectiu d’intentar donar resposta, o si més no reflexionar, a l’entorn d’àmbits com la tecnologia, la innovació o la digitalització» i els efectes que té en el nostre dia a dia. A més, el regidor també remarca que «iniciatives com aquesta confirmen la necessària i estratègica confluència entre el món universitari , l’empresa, i l’ecosistema d’innovació. Un espai on la tecnologia es capaç d’aportar un valor essencial i d’impacte a la ciutadania». 

L’objectiu de la Mobile Week Terrassa és apropar la tecnologia a la ciutadania i crear espais de debat i reflexió per ajudar a tenir un sentit més crític sobre l’impacte de la tecnologia en la societat, així com ampliar els públics per garantir que tothom es pugui beneficiar dels coneixements i el propi impacte de la tecnologia. D’aquesta manera, les persones que hi estiguin interessades podran participar de Tallers familiars a l’entorn del fenomen Tik Tok, la compra online, xerrades sobre les tecnologies aplicades a l’àmbit de la salut o la protecció de dades, entre molts altres continguts vinculats a la tecnologia.  

Totes les activitats programades són gratuïtes i requereixen inscripció prèvia a través de la web