Dimecres, 17 de juliol de 2024
És notícia

Servei ininterromput de FGC per la Festa Major de Terrassa

Avatar photo
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferirà servei durant les nits del 27 al 30 de juny per la Festa Major de Terrassa

L’emergència climàtica exigeix canviar hàbits i estils de vida, per la qual cosa és imprescindible que les polítiques públiques i de transport ho facin possible. Encara queda molt camí per recórrer, però iniciatives com les que podran gaudir els terrassencs i terrassenques aquesta Festa Major de Terrassa demostren que es va pel bon camí.

Així, per tal d’impulsar el transport públic i prescindir del vehicle privat, els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ampliaran la seva oferta oferint un servei ininterromput durant les quatre nits principals, del 27 al 30 de juny, de la festa Major de Terrassa. A més, aquesta mesura s’estendrà també a altres Festes Majors com la de Rubí i Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental).

Aquest reforçament de trens es farà a la línia S1 i consistirà en una freqüència de pas d’un tren per hora i sentit durant tota la nit. Cal afegir, els trens nocturns pararan a totes les estacions de la línia S1, entre Terrassa Nacions Unides i Plaça de Catalunya. Cal afegir, que Terrassa compta amb tres estacions de FGC a tota la ciutat (estació del Nord, Vallparadís i Nacions Unides), per la qual cosa facilitarà que no es col·lapsi una sola estació.

Un reforç del servei totalment necessari que ha estat molt benvingut pel conjunt de terrassencs i terrassenques, però també per a tota aquella gent d’altres pobles i ciutats de Catalunya que tenia previst anar a algun dels actes o concerts nocturns de la gran festa de la capital vallesana.

Aquí pots consultar detalladament els horaris. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

8 − one =

Notícia anterior
Collboni

Collboni promet suprimir els pisos turístics el novembre del 2028

Notícia següent

Detingut el possible autor de calcinar 8 vehicles en un pàrquing soterrat

Notícies relacionades