Quatre treballadors intoxicats en l’incendi d’un restaurant de Terrassa

Cinc membres d'una família han estat rescatats per la façana en un foc al seu pis a les Franqueses del Vallès

Quatre treballadors van quedar intoxicats ahir dissabte al vespre en l’incendi d’una fregidora industrial en un restaurant de Terrassa, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L’avís del foc es va rebre a les 20.02 hores en un establiment situat a la carretera de Montcada.

Cinc dotacions dels Bombers es van desplaçar al lloc i, quan van arribar, l’incendi estava ja apagat però hi havia molt de fum al local. Els quatre treballadors intoxicats van ser atesos pel SEM. En paral·lel, cinc membres d’una mateixa família –amb tres menors d’edat- han estat rescatats per la façana aquest diumenge al matí en un foc al seu pis a les Franqueses del Vallès. Els dos adults han inhalat fum i han estat atesos i traslladats pel SEM a l’hospital.

L’avís de l’incendi s’ha rebut a les 06.40 hores en un pis de la quarta planta d’un edifici de la plaça de Catalunya de les Franqueses. Les cinc persones de l’immoble afectat s’han confinat al balcó i han estat rescatades amb l’autoescala dels Bombers, que hi han treballat amb vuit dotacions.