Obres de millora de la xarxa d’aigua potable al barri del Torrent d’en Pere Parres de Terrassa

L'objectiu de Taigua és reduir avaries, millorar el rendiment del sistema i l'eficiència de la xarxa

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’empresa municipal Taigua realitza, des del mes de juliol, obres per millorar la xarxa primària de distribució d’aigua potable als barris de Sant Pere i Pere Parres i renovar, així, l’antiga canonada de fibrociment a determinats trams de carrers. És una de les obres previstes en el pla de renovació de canonades de Taigua per aquest any. L’objectiu és reduir avaries, millorar el rendiment del sistema i l’eficiència de la xarxa. Demà dissabte acabaran els treballs que es realitzen entre el carrer de Catalunya i la carretera de Rellinars. La previsió és que aquest dilluns, 27 de setembre, comencin els treballs al carrer del Torrent, en el tram comprès entre la carretera de Rellinars i el carrer de Miquel Àngel, fase que està previst finalitzar el dia 1 d’octubre.

Les obres de millora de la xarxa de distribució d’aigua potable es van iniciar el passat 8 de juliol, al carrer de Francesc Salvans, amb el carrer de Catalunya, al barri de Sant Pere, i avança per fases entre els encreuaments dels carrers, la qual cosa comporta en moments puntuals, talls de trànsit i ocupació provisional de les places d’aparcament. Les actuacions consisteixen en instal·lar un total de 1.025 m de canonada de fosa DN-400 a l’avinguda de Josep Tarradellas (entre els carrers de Transversal i de Torrent), al carrer de Torrent fins a la carretera de Rellinars, al tram comprès entre aquest punt i al carrer de Catalunya fins a arribar a la plaça del Mestre Serrat. Des d’aquest punt enllaçarà, novament, amb el carrer de Catalunya fins a arribar al carrer de Francesc Salvans, a l’alçada del Mercat de Sant Pere. La previsió és que els treballs finalitzin aquest any.

Informació i talls

Taigua ja ha informat a les associacions de veïns dels barris del Torrent d’en Pere Parres i de Sant Pere d’aquests treballs i, durant aquests mesos, comunica de manera permanent el veïnat els talls i ocupacions de carrers amb cartells informatius a cases, portals i garatges. Les persones propietàries de pàrquings poden accedir els seus domicilis, tot respectant el ritme dels treballs. També poden contactar amb Taigua, al telèfon 93 736 28 20, per traslladar qualsevol dubte, queixa o suggeriment sobre l’execució d’aquest projecte.