Mor en accident laboral un treballador del servei de recollida de residus de Terrassa

Els fets van tenir lloc ahir dissabte, sobre les 18.30 h, a les instal·lacions de Can Barba

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Ahir a la tarda, a les instal·lacions de Can Barba es va produir un malaurat succés que va comportar el decés d’un treballador d’Eco-Equip, l’empresa municipal que gestiona el servei de recollida de residus a Terrassa. Els fets es van produir sobre les 18.30 h quan, segons sembla, el treballador estava conduint un carretó elevador i va patir un accident.

Fins al lloc s’hi van desplaçar integrants dels cossos de Policia Municipal, Mossos d’Esquadra, dotacions dels Bombers de la Generalitat i unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), alertats per altres treballadors del recinte. Tot i la ràpida actuació dels serveis d’emergències no van poder fer més que certificar la mort del treballador, un home, de 36 anys, veí de Terrassa.

Els bombers van treballar per retirar la màquina i excarcerar el treballador. Mossos d’Esquadra i Policia Municipal van restar al lloc fins que es va decretar l’aixecament de cadàver. L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat per la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, també van acudir al lloc.

L’Ajuntament de Terrassa vol expressar el seu condol i suport a la família del treballador en aquests moments tant dolorosos.