Acte de lliurament beques a l’excel·lència acadèmica per a alumnat de secundària a Terrassa

La Comissió de Selecció per a l'atorgament de beques d'estudi a estudiants de Secundària de Terrassa, reunida en sessió celebrada el dia 20 d’octubre de 2021.

La tinenta d’alcalde de Cicles de la Vida, Teresa Ciurana; va lliurar ahir a la tarda els diplomes de les beques d’excel·lència acadèmica que atorga l’Ajuntament de Terrassa i que premien els millors expedients acadèmics. En concret, enguany s’han lliurat 36 beques: 15 d’ESO, 15 de Batxillerat, 5 de Cicles Formatius de Grau Mig i 1 de Cicles Formatius de Grau Superior. L’import total de les beques d’excel·lència acadèmica atorgades ha estat de 26.000 euros.

Durant l’acte d’ahir, que va tenir lloc a la sala gran del Cinema Catalunya, també es van lliurar els diplomes de les beques de pràctiques i estudis a l’estranger Erasmus+ per a alumnat de formació professional de grau superior, un ajut municipal que complementa la beca atorgada per la Unió Europea.

Les Erasmus+ municipals s’adrecen específicament a CFGS perquè la Unió Europea dona unes beques Erasmus+ més petites per a CFGS que per a CFGM. Així, complementen les de la UE. Enguany s’han atorgat 12 beques per un import de 300 euros cadascuna.