Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

«Terrassa Val Molt!» finalitza amb 378.675 euros injectats al comerç local

Avatar photo

L'Ajuntament i la Cambra de Comerç de Terrassa estan valorant la possibilitat de repetir la iniciativa durant aquest mateix any, donada la bona acollida que ha registrat

La campanya de dinamització del comerç «Terrassa Val Molt!», que van engegar l’Ajuntament de Terrassa i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa a principis del mes de desembre, coincidint amb l’inici de la campanya de Nadal, ha finalitzat amb una injecció de 378.675 euros al comerç local.

La campanya va començar el passat 5 de desembre, quan es van posar a la venda 19.200 vals de 10 euros i 38.400 de 5 euros a través de la web terrassavalmolt.cat. La ciutadania va poder adquirir els vals per la meitat del seu import facial, que es van esgotar en els primers 15 dies de la campanya. En total, es va posar a disposició de la ciutadania vals per un import de 384.000 euros per a ser injectats als comerços de la ciutat.

 

Per a l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, «l’experiència ha estat molt positiva i ha significat una injecció econòmica i de moral per a un teixit comercial local en una situació complicada per la conjuntura econòmica que estem vivint i per aquest motiu es valorarà poder repetir-la aquest mateix any». En aquest sentit, l’alcalde considera que «el fet que els vals s’esgotessin abans de finalitzar la campanya ja augurava l’èxit de la iniciativa i refermava la voluntat municipal, conjuntament amb la Cambra, de l’aposta feta per defensar, ajudar i dinamitzar el comerç local com un dels principals eixos econòmics i de projecció de la ciutat».

Per part del president de la Cambra de Comerç de Terrassa, Ramon Talamàs, «l’èxit assolit en experiències anteriors a altres municipis de la demarcació avalava estendre-ho a Terrassa. Estem molt satisfets del funcionament en el qual la dedicació del personal de la Cambra de Terrassa, amb col·laboració amb els tècnics municipals, ha estat cabdal i vull agrair-ho expressament».

 

En total, al llarg de tota la campanya s’han bescanviat un 98,6% dels vals de compra adquirits, 37.813 de 5 euros i 18.961 de 10 euros als 214 comerços i serveis que s’han anat adherint en tot el període de vigència de la iniciativa. Els vals no bescanviats suposen un import de 5.325 euros, que seran utilitzats en futures accions de promoció del comerç local de Terrassa, segons indiquen les bases de la campanya.

Per sectors, les llibreries de la ciutat adherides al programa són les que més vals de descompte han bescanviat, un 17,4% del total. En segon lloc, s’hi troben les carnisseries, amb un 11,1% del total de vals, seguit de les botigues de moda, amb un 10,5%, de les sabateries, amb un 10%, i de les botigues de fruita i verdura, amb un 9,3% del total.

El balanç final de la campanya, per als impulsors, convida a valorar poder repetir la iniciativa aquest mateix any i oferir una nova oportunitat de promoció del comerç local.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Reus trenca la negociació del Centre Catòlic per “condicions inassumibles”

Notícia següent

L’Arxiu Municipal de Sant Joan Despí estrena el seu portal web

Notícies relacionades