Terrassa instal·la 9 punts de refresc amb aigua a l’espai públic per combatre les altes temperatures

És un sistema de nebulitzadors d’aigua que funcionarà els mesos de juliol i agost, de 12 h a 18 h, amb intervals de mitja hora

Preveient l’arribada de les altes temperatures i possibles onades de calor, l’Ajuntament de Terrassa ha instal·lat sistemes nebulitzadors d’aigua en nou punts situats a diversos districtes que començaran a funcionar demà dijous, 1 de juliol, a les 12 h. S’han buscat espais amb un paviment adequat, amb sistema de recollida d’aigua i que tinguessin força capacitat per tal que les persones puguin mantenir la distància mentre en fan ús.  

Per a fer possible aquesta iniciativa, s’han instal·lat uns microdifusors de baix consum d’aigua, que nebulitzaran des de punts alts en les places i els espais públics que es detallen tot seguit: 

Plaça Primer de Maig, 4 difusors  

Plaça de l’Assemblea de Catalunya  

Plaça de Tetuan 

Plaça de Can Roca  

Plaça superior a la Font de La Pola  

Portal de Sant Roc  

Vapor Ventalló  

Parc de Vallparadís (tram de Can Jofresa) 

Parc de Vallparadís (Torrent de les Bruixes) 

De 12 h a 18 h, cada dia 

L’horari de funcionament dels punts d’aigua serà des de les 12 h a les 18 h, cada dia, amb intervals de mitja hora. En cadascuna de les ubicacions hi haurà un cartell on es detallaran els horaris i altres informacions per fer un ús responsable d’aquests punts. L’Ajuntament insisteix en que cal actuar amb cura, ja que l’aigua en contacte amb el paviment pot fer relliscar.