Terrassa, Ciutat Europea de l’Esport 2021

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat del regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno; i de portaveus i representants dels Grups Municipals; ha participat aquest migdia en l’acte de recepció del distintiu de Terrassa com a Ciutat Europea de l’Esport 2021 que ha tingut lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Terrassa. Durant l’acte s’ha presentat la bandera oficial del distintiu atorgat com a Ciutat Europea de l’Esport 2021.

Terrassa va ser escollida per ACES Europe el 23 de setembre de 2020 com a Ciutat Europea de l’Esport 2021, després de la defensa de la candidatura de la Ciutat per optar a la distinció.

ACES Europe és una associació europea sense ànim de lucre amb seu a Brussel·les que assigna cada any els reconeixements de Capital Mundial, Capital Europea, Regió, Ciutat, Illa, Comunitat i Poble de l’Esport. L’assignació d’aquests reconeixements la realitza ACES Europa, d’acord amb els principis de responsabilitat i ètica, sent conscient que l’esport és un factor d’agregació de la societat, millora de la qualitat de vida, benestar psicofísic i completa integració dins de classes socials a la comunitat.