Terrassa orientarà la campanya de Nadal amb una aposta per la programació de proximitat i amb segell local. Com a novetat, la plaça Nova acollirà activitats vinculades a les festes i per fomentar la sostenibilitat, substituint la tradicional pista de gel, que enguany no s’instal·larà a la ciutat.
En aquest espai també s’hi programaran activitats familiars i concerts, el més destacat el de Doctor Prats, el 17 de desembre, i amb el qual culminarà la gira de comiat. L’acte d’encesa dels llums serà el 25 de novembre al Raval de Montserrat, espai on també s’hi instal·larà el tradicional avet natural de 12 metres d’alçada i un pessebre, aquest cop més gran i inspirat en un poble palestí.
La ciutat tindrà aquest Nadal 913 punts de llum repartits, diversos elements lluminosos de gran volum situats en diferents indrets de la cocapital vallesana i també s’il·luminaran les xemeneies més representatives de la localitat. A més, s’han programat actuacions musicals de la mà de Terrassa Ciutat Coral, que es podran sentir en moments com la inauguració del pessebre de la ciutat.
El parc de Sant Jordi serà un dels espais més destacats de la campanya, juntament amb la plaça Nova, amb una proposta centrada en la màgia i la gastronomia vegana. La plaça del Rector Homs serà l’espai on els terrassencs podran donar la benvinguda al 2024 amb la tradicional Festa de Cap d’Any i l’actuació de l’artista terrassenc Àlex Marteen, que s’allargarà fins les 3.00 h.
La Pineda de Mas Bonvilar acollirà del 16 de desembre al 4 de gener una proposta de pagament, Diverland Parc, un espai lúdic nadalenc amb activitats i espectacles diversos, que permetran. Entre d’altres, es podrà fer un recorregut pel bosc dels elfs o la fàbrica de joguines.
La Fira de Santa Llúcia es podrà visitar de l’1 al 18 de desembre a la plaça Vella, espai on entre 20 de desembre i el 7 de gener s’hi ubicarà la Fira d’Hivern de l’Associació d’Artesans de Terrassa. A banda, l’Ajuntament posarà en marxa dos trenets que recorreran els barris de la ciutat.