Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

El Teatre Principal acollirà la 7a edició dels Premis Muncunill a la Innovació

Avatar photo

El Premi Muncunill a la Innovació Honorífic recaurà enguany en la neuròloga i doctora en medicina Mercè Boada Rovira

El Teatre Principal acollirà el dijous 4 de maig l’acte d’entrega dels Premis Muncunill a la Innovació. El certamen, que arriba a la seva setena edició, està organitzat per l’Ajuntament de Terrassa i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L’objectiu d’aquests guardons és apropar la innovació a la ciutadania i reconèixer les empreses, persones, associacions o projectes que treballen en aquest àmbit així com contribuir a enfortir el posicionament de Terrassa com a referent d’innovació.

L’acte institucional d’entrega dels Premis Muncunill a la Innovació tindrà lloc el dijous 4 de maig a les 18.30 h al Teatre Principal. Les persones interessades a assistir a la gala poden formalitzar la seva inscripció omplint el formulari que trobaran a la pàgina web de l’Ajuntament de Terrassa (https://www.terrassa.cat/premis-muncunill-a-la-innovacio).

L’acte estarà conduït per la periodista Sheila Alen i comptarà amb una primera part dedicada íntegrament a l’entrega dels premis en les seves cinc categories (Local, Empresarial d’àmbit estatal, Cultural d’àmbit estatal, Social d’àmbit estatal i el Premi Muncunill a la Innovació Honorífic).

Un cop lliurats els premis d’enguany, durant la segona part de l’acte tindran lloc els parlaments institucionals, i finalment, la gala dels Premis Muncunill a la Innovació es clourà amb l’actuació de Glòria Ribera, neocupletista feminista i innovadora.

Graduada en Art Dramàtic i formada en cant clàssic, violoncel i escriptura creativa, l’artista treballa per la revisió, recuperació i actualització de la cançó d’avantguarda dels anys vint. Ribera va participar en el Festival TNT – Terrassa Noves Tendències amb l’espectacle «Parné», coproduït per Fira Tàrrega, Festival TNT – Terrassa Noves Tendències, Fira Mediterrània de Manresa i Antic Teatre.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twelve − six =

Notícia anterior

Més de 500 alumnes participaran en la diada de Sant Jordi a Ponent

Notícia següent

L’Oficina de Català de Roses celebra Sant Jordi amb diferents activitats

Notícies relacionades