Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

El servei de Taxi a Demanda inicia una prova pilot a Pineda de Mar

Avatar photo
El servei TAD té com a objectiu facilitar la connectivitat amb el nucli urbà de les persones empadronades al barri de Can Carreras

El pròxim 22 d’abril, el servei de Taxi a Demanda (TAD) iniciarà una nova prova pilot per optimitzar-ne l’ús i l’efectivitat. El TAD és un servei dissenyat per l’Ajuntament de Pineda, en funcionament des de 2015, que pretén facilitar les connexions amb els diferents nuclis urbans –Poblenou, Les Creus i Centre-  a les persones empadronades a Can Carreras.

L’ús del servei és unipersonal i prèvia inscripció al telèfon de contacte 900 696 566. Les persones usuàries cal que el reservin amb un dia d’antelació. Les reserves es podran sol·licitar de dilluns a divendres -dies feiners- entre les 8.00 i les 20.00 h del vespre. Així mateix, els horaris de circulació dels taxis per aquest servei comencen a les 07.00 h i a les 19.45 h finalitzen, amb una freqüència estimada cada 30 minuts.

L’itinerari establert per a la prova pilot inclou un total de 9 parades. A Can Carreres s’hi situen sis d’aquestes nou, i les altres tres es trobaran als nuclis urbans: al CAP Poblenou, a la rotonda de Les Creus i a Plaça Espanya. Aquestes parades substituiran el servei a domicili que es prestava actualment.

 

44 trajectes hàbils per usuari i mes

El servei oferirà un total de fins a 44 trajectes hàbils per a cada usuari i cada mes. Cada trajecte s’entén com a viatge en un únic sentit, sigui des de Can Carreras als nuclis o viceversa. 

Subvenció a càrrec de l’Ajuntament de Pineda

L’import del transport variarà en funció del nombre de les persones usuàries, passant dels 2,50 € per viatge individual fins a 0,70 € per persona en cas de ser compartit per quatre. L’Ajuntament subvencionarà el cost addicional que suposa aquest servei, un cost que varia també en funció de les persones que en facin ús.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Ajuntament de Mollerussa homenatja a la veïna centenària Providència Alòs

Notícia següent

Concòrdia lamenta la manca de consens per accelerar les compareixences de la CASS

Notícies relacionades