Dijous, 25 de juliol de 2024
És notícia

Talls en diverses vies de Barcelona pel pas de la 78a edició de ‘La Vuelta’

Avatar photo

El pas de la 78a edició de ‘La Vuelta’ provocarà 9 talls puntuals en diverses vies de la demarcació de Barcelona com són la C-60, la C-17, la C-35, la C-59, la C-16, l’A-2, la B-23 i la C-31.

Això serà durant la segona etapa que tindrà lloc el diumenge 27 d’agost. El dia abans, però, tindrà lloc la primera etapa, que serà una contrarellotge per equips totalment urbana i afectarà la ciutat de Barcelona. La resta d’etapes (3a i 4a) el dispositiu d’acompanyament dels Mossos d’Esquadra encapsula els corredors i d’aquesta forma avança tallant en dinàmic sobre la marxa la circulació i els diferents accessos al llarg del recorregut. Uns 400 agents dels mossos i policies locals vetllaran pel bon desenvolupament de la prova ciclista.

Mentre duri la prova, es faran desviaments de trànsit per altres vies evitant que el trànsit no passi pel recorregut de l’esdeveniment esportiu. Per aquest motiu, s’adoptaran mesures sol·licitades per la Divisió de Trànsit dels Mossos d’Esquadra.

En concret, un tall de la sortida 1 de la C-60 cap a la C-1415c en sentit Mataró; un tall de les sortides de la C-17 cap a la C-35 en els dos sentits a Parets del Vallès; un tall de les sortides de la C-59 cap a la C-155 en els dos sentits; a la sortida 33 de la C-16 cap a la C-58 en sentit sud. També a la sortida 54 de la C-16 en sentit nord cap a l’N141c.

D’altra banda, es preveu un tall a la sortida 588 de l’A-2 cap a la BV-1201 i la C-243c en els dos sentit. Així mateix, un tall al quilòmetre 10,3 de la B-23 en sentit Papiol cap a l’N-340 a Molins de Rei, i finalment, un tall de la sortida 5 de la B-23 sentit Papiol.

La tercera etapa acabarà a Andorra i la quarta té marcat el seu inici també a Andorra. A banda d’això, el SCT informarà de les incidències viàries de la prova a través dels panells de missatgeria variable que hi ha ales carreteres i autopistes afectades i que disposen d’aquests equipaments.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

19 + 19 =

Notícia anterior

La Seu d’Urgell inicia dilluns els assajos del Ball Cerdà

Notícia següent

Blanes enceta demà la Festa dels Copatrons, la Festa Major Petita, del 18 al 21 d’agost

Notícies relacionades