Els ‘streamers’ envaeixen Badalona amb ‘La Velada del Año 2’

Twitch tornarà a acollir el gran esdeveniment organitzat pel streamer Ibai Llanos. Arriba La Velada del Año 2, en la qual l’atracció principal seran cinc combats de boxa. En la seva segona edició, la cita passarà a ser presencial i se celebrarà en el Pavelló Olímpic de Badalona.

Deu participants es pujaran al ring de boxa, sent un d’ells el cantant David Bustamante. La resta seran tots streamers/youtubers reconeguts en el món d’internet. Repeteixen dos de la primera vetllada: Mister Jagger i Viruzz, que llavors es van enfrontar l’u contra l’altre i ara tindran nous rivals.

La Velada del Año 2 va ser anunciada el mes de febrer passat i des de llavors el hype ha anat creixent amb passes de gegant. No ha estat fàcil el camí per a l’organització, amb un problema principal: la caiguda d’un dels participants. Es va tractar de l’actor Jaime Lorente, baixa pels seus compromisos en l’actuació. El seu substitut va ser, precisament, un Bustamente que es reconeix a si mateix com a amant de la boxa des de fa dècades.

El que és La Velada en si arrencarà entorn de les 19.00 hores. El tret de sortida el donarà quinze minuts abans l’artista espanyol Rels B i després d’ell arribarà el primer combat, el que enfrontarà a Carola contra Spursito. El main event, el combat de boxa que tancarà l’esdeveniment, serà el Bustamante contra Jagger. Així queda l’ordre de les baralles.

19.15 – Carola vs. Spursito
20.15 – Paracetamor vs AriGameplays
21.00 – Momo vs Viruzz

21.50 – Luzu vs Lolito
22.30 – David Bustamante vs. Mister Jagger
23.00 – Final de l’esdeveniment

La Velada del Año 2 comptarà amb molt més que només combats de boxa. Cinc grans artistes internacionals actuaran durant la tard-nit en el Pavelló Olímpic de Badalona: Rels B, Nicki Nicole, Duki, Quevedo i Bizarrap. La seva ordre serà el següent, quedant així el pla definitiu de l’esdeveniment.

17.30 – Catifa vermella i passi de streamers
18.45 – Actuació de Rels B
19.15 – Carola vs. Spursito
19.45 – Actuació de Nicki Nicole
20.15 – Paracetamor vs AriGameplays
20.40 – Actuació de Duki
21.00 – Momo vs Viruzz
21.20 – Actuació de Quevedo
21.50 – Luzu vs Lolito
22.10 – Actuació de Bizarrap
22.30 – David Bustamante vs. Mister Jagger
23.00 – Comiat i final de l’esdeveniment

Cada combat tindrà un solo vencedor. En cas d’empat, els jutges hauran de reunir-se i valorar als punts qui ha fet més mèrits per a ser declarat vencedor. Cada guanyador rebrà el seu cinturó de campió.

Els combats consistiran en tres rounds de tres minuts, en el cas dels homes, i de dos minuts, en el cas de les dones.

Tots els participants combatran amb totes les proteccions, inclòs el casc.

Hi haurà un àrbitre, que serà el mateix de l’any passat: Salvador Salvá. És un àrbitre professional i amb una dilatada carrera nacional i internacional. Tres jutges li acompanyaran, a més d’un delegat que vetllarà pel correcte desenvolupament de la competició.