Diumenge, 26 de maig de 2024
És notícia

L’Ajuntament d’Esplugues torna a rebre el Segell Infoparticipa

Avatar photo
L’Ajuntament d’Esplugues és l’únic ajuntament que l’ha obtingut amb el 100% dels indicadors durant les onze edicions

La sala d’actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) va acollir aquest dimarts l’entrega del Segell Infoparticipa de l’any, que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la institució, per distingir la transparència informativa de les administracions locals a través dels seus webs. L’Ajuntament d’Esplugues és l’únic ajuntament que l’ha obtingut amb el 100% dels indicadors durant les onze edicions. Això situa el nostre municipi com a líder català en transparència i en qualitat informativa de la darrera dècada.

El Mapa Infoparticipa va sorgir el 2012 per analitzar la informació donada pels webs municipals sobre els representants polítics, com es gestionen els recursos públics i quines eines s’ofereixen per a la participació ciutadana. Amb els anys s’han anat actualitzant i elevant el nivell d’exigència de claredat dels continguts i la presentació. L’obtenció d’aquest nou segell reafirma el compromís continu de l’ajuntament amb la transparència i la participació ciutadana al llarg dels anys.

Entre altres aspectes, es valora la rendició de comptes de l’acció de govern, una presentació gràfica atractiva del pressupost municipal, la relació de contractes i proveïdors, les retribucions dels càrrecs electes i la publicació de notícies i opinions de govern i oposició.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Torredembarra pregunta als ciutadans sobre la futura platja per a gossos

Notícia següent

Arriba la XIV edició del Festival de la Cultura Popular a Tortosa

Notícies relacionades