Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

S’aprova la pavimentació del tram central del carrer de Rogent de Barcelona

Avatar photo
La reforma del carrer de Rogent, al districte de Sant Martí, permetrà millora una de les artèries centrals i comercials dels barris del Clot i del Camp de l’Arpa del Clot

La Comissió de Govern ha aprovat inicialment el projecte de pavimentació del carrer de Rogent, entre els carrers de Freser i Mallorca i entre els carrers de València i l’avinguda Meridiana, al districte de Sant Martí. L’objectiu és millorar continuar la qualitat d’aquesta via, una de les artèries comercials principals dels barris del Clot i del Camp de l’Arpa del Clot.

En aquest sentit, s’actuarà entre les peces d’encintat existent, de granit vermell, que actualment separen les lloses de formigó i la resta de peces de granit de la part central. Es renovarà el paviment de la part central del carrer i se substituirà tot el paquet de paviment i base per una nova base de formigó i paviment de llamborda.

Aquestes obres es consideren de manteniment, ja que no suposen cap canvi de la secció ni configuració del carrer i tenen per objectiu principal fer front al deteriorament que es produeix pel transcurs del temps i per l’ús natural del carrer.

En total, es renovarà una superfície total de 2.303,25 m2. El pressupost de les obres serà d’uns 875.000 milions d’euros, i la previsió és que comencin aquesta propera setmana i tinguin una durada de 8 mesos.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Una calamarsada provoca un xoc entre 8 vehicles i deixa 5 persones ferides

Notícia següent

El museu Casa Cristo d’Encamp rep més de 150 visitants en el Dia dels Museus

Notícies relacionades