Diumenge, 21 de juliol de 2024
És notícia

Santa Coloma seu del Fòrum Espanyol per a la Prevenció i la Seguretat Urbana

Avatar photo

Santa Coloma de Gramenet serà l’escenari de la jornada anual del Fòrum Espanyol per a la Prevenció i la Seguretat Urbana (FEPSU) els dies 26 i 27 de setembre. Enguany, l’esdeveniment estarà enfocat en els “Reptes Actuals en Seguretat Urbana i Prevenció” i es durà a terme en l’espai funcional de La CIBA.

Al llarg d’aquestes dues jornades, s’analitzaran els desafiaments principals que les ciutats enfronten en matèria de seguretat urbana. S’abordaran de manera integral quatre desafiaments crucials per als municipis: “Violència entre Joves,” “Problemes Complexos,” “Seguretat i Gènere,” i “La Ciutat 24 Hores.”

Les conferències reuniran a destacats líders i experts en seguretat pública de tota Espanya, els qui es dedicaran de manera proactiva a examinar els desafiaments que actualment afecten les ciutats del país en matèria de seguretat.

El Fòrum Espanyol per a la Prevenció i la Seguretat Urbana (FEPSU) és una associació de municipis i comunitats autònomes espanyoles per a la promoció de polítiques públiques de prevenció i seguretat. FEPSU impulsa la creació d’espais de debat i intercanvi de bones pràctiques en xarxa per a abordar els desafiaments que es plantegen a les ciutats en termes de seguretat urbana, problemes de convivència o altres problemàtiques vinculades FEPSU és el representant a Espanya del Fòrum Europeu per a la Seguretat Urbana (EFUS), una associació d’entitats territorials constituïda en 1987 i format per prop de 250 autoritats locals i regionals europees d’Alemanya, Àustria, Bèlgica, Espanya, França, Itàlia, Luxemburg, Portugal, Països Baixos, el Regne Unit, Bulgària, Hongria, República Txeca i Romania.

Per a obtenir informació addicional sobre les conferències, els ponents destacats i el programa complet de les dues jornades, poden accedir a l’arxiu adjunt amb el programa complet.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nine − two =

Notícia anterior

Mor un veí de Cambrils en caure al buit des d’un hotel

Notícia següent

Ferida greu una conductora en xocar contra un autobús a l’autopista

Notícies relacionades