Sant Sadurní licitarà la construcció d’unes noves instal·lacions de tennis i pàdel

El projecte contemplaria 4 pistes de pàdel, 2 de tennis, una sala de fitness, de ciclisme indoor, bar i vestidors, entre d'altres serveis

El ple de l’Ajuntament de Sant Sadurní va aprovar aquest dimarts en la sessió ordinària corresponent al mes de febrer l’estudi de viabilitat, encarregat a la Diputació de Barcelona, i l’expedient de contractació per a la construcció, gestió i explotació d´unes noves instal·lacions de tennis i pàdel.

El projecte s’impulsarà a través de la fórmula d’una concessió per 20 anys a l’empresa adjudicatària, i que es faria càrrec del total de la inversió, la gestió i el seu manteniment.

El nou complex esportiu s’ubicarà a l’Avinguda Francesc Macià, als terrenys de les actuals instal.lacions de tennis, que es troben força deteriorades i amb dèficits d’alguns serveis.  El projecte hauria d’incloure quatre pistes de pàdel, dues d’elles cobertes, dues pistes de tennis, a més d’una sala de fitness, espai de ciclisme indoor, i un edifici que comptarà amb bar, botiga i vestidors, entre d’altres. Els plecs de contractació fixen un termini màxim de 9 mesos per a la seva construcció una vegada es formalitzi l’adjudicació del projecte.

Les tarifes i condicions d´ús de les persones usuàries hauran de ser aprovades per l’Ajuntament sobre l’oferta presentada pel licitador i quedaran establertes en l’acord d’adjudicació. Es revisaran anualment a sol·licitud expressa del concessionari.