Dissabte, 13 d'abril de 2024
És notícia

Sant Cugat utilitzarà un vehicle amb lector de matrícules

Avatar photo
L’objectiu és seguir supervisant que els vehicles de motor no facin un mal ús d’aquest carril per a bicletes i VMP

El tinent d’alcaldia de Seguretat, Bernat Picornell, ha presentat aquest migdia dues noves mesures per ajudar a vigilar l’Anella Verda i seguir supervisant que els vehicles de motor no en facin un mal ús.

Per una banda, a partir d’ara el vehicle que disposa Promusa per controlar les places d’estacionament regulat (àrees verda, blava i vermella) també circularà pel costat de l’Anella Verda. Té una càmera 360º amb lector de matrícules que permet identificar qualsevol infracció (estacionament indegut, ús incorrecte del carril…) que es faci en aquest espai reservat per a biciletes i VMP. En cas d’identificar-se i registrar-se una infracció, la Policia Local tramitarà la sanció corresponent.

Així mateix, l’Ajuntament ja ha adquirit una càmera mòbil per instal·lar-la aleatòriament a l’Anella Verda. En aquests moments s’està tramitant la seva autorització per part de la Generalitat i s’espera que abans de l’estiu ja pugui estar operativa. Aquesta càmera, que s’anirà instal·lant en fanals o altres espais del mobiliari públic, també disposa de lector de matrícules per tal d’identificar possibles infraccions.

Bernat Picornell, tinent d’alcaldia de Seguretat: “el nostre objectiu és assegurar que bicicletes i VMP puguin circular amb seguretat per l’Anella Verda. Per aquest motiu posem en marxa més mesures de vigilància. La nostra voluntat és preservar aquest espai per seguir fomentant una mobilitat sostenible”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La segona prova de la Copa Catalunya de BTT Infantil se celebra a Altafulla

Notícia següent

Igualada inicia el projecte del nou mercat de La Masuca

Notícies relacionades