Sant Cugat incorpora vuit cotxes i vuit motos a la flota de la Policia Local

Avatar photo

Els vehicles incorporen la tecnologia més avançada, amb tauletes connectades a la central

L’alcaldessa, Mireia Ingla, acompanyada del regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, ha presentat aquest matí els nous vehicles de la flota de la Policia Local. Es tracta de vuit cotxes i vuit motos equipats amb la tecnologia més avançada. Els vehicles incorporen tauletes que permetran els agents connectar-se a la central per disposar d’informació al moment.

En el cas dels cotxes s’han incorporat a la flota set turismes i un tot terreny. Tots els cotxes emeten baixes emissions, ja que dos són 100%  elèctrics i la resta híbrids, endollables i de càrrega motora. Pel que fa a les motos n’hi ha quatre scoters urbans i quatre motos adaptables a i zones forestals i d’altres terrenys.

L’alcaldessa, Mireia Ingla, ha manifestat que “la percepció de la seguretat a Sant Cugat és molt bona, però és un tema que preocupa i interessa a la ciutadania, i per tant a l’Ajuntament també. Amb aquests nous vehicles fem una aposta clara per dotar el cos de Policia Local dels millors i més moderns mitjans. Aquesta és la millor manera de garantir l’excel·lent tasca que fa, perquè invertir en renovar la flota de vehicles policials és invertir en la seguretat de tothom”.

Convocatòria per contractar nous agents

Ingla ha aprofitat l’ocasió per anunciar que durant la setmana vinent es convocaran vuit noves places d’agents, quatre de caporals, tres de sergents i una d’intendent. L’alcaldessa també ha destacat la valoració que fan els santcugatencs dels cossos policials que treballen a la ciutat, d’acord amb l’enquesta de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans sobre seguretat i victimització a l’Àrea Metropolitana. En aquest document els Mossos obtenen un 7,2 i la Policia Local un 6,9, el que suposa la valoració més alta de l’entorn metropolità.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nineteen + 10 =

Notícia anterior

Biblioteques de Reus fa per primera vegada una programació de contes inclusius

Notícia següent

PS SDP+ vol una llei d’urbanisme que tingui en compte la qualitat de vida

Notícies relacionades