Un grup de veïns de Sant Cugat del Vallès ocupa un consultori per demanar-ne la reobertura

Un grup de veïns de la Floresta, a Sant Cugat del Vallès, ha ocupat el consultori de la Floresta per demanar-ne la reobertura a la Generalitat i a Mútua Terrassa, després que aquesta setmana es reobrís de manera parcial.

L’acte es va dur a terme dijous a la nit, com a protesta pels nous horaris d’atenció dels centres de la Floresta –dimarts de 8 a 14 hores i de 14 a 15 hores atenció domiciliària i dijous de 15 a 20 hores– i les Planes –dijous de 10 a 14 hores–, que gestiona la Mútua de Terrassa i que està tancat des del passat mes de març.

Els veïns han criticat que aquests horaris no són suficients i que amb els missatges de les autoritats de limitar la mobilitat es veuen obligats a desplaçar-se fins al nucli urbà de Sant Cugat perquè els atenguin.

L’alcaldessa de la localitat, Mireia Ingla, ha visitat els manifestants aquest divendres i els ha expressat la seva comprensió per la protesta, tot i que ha puntualitzat que els horaris estan condicionats per la pandèmia i ha convocat una reunió la setmana vinent amb Mútua Terrassa i CatSalut.

Dilluns hi ha previst un consell de barri extraordinari, convocat aquest mateix divendres, per abordar la problemàtica que es durà a terme de manera telemàtica.